::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Friday, 16 August 2013

::SEGMEN BLOGWALKING RAYA DJH::



Eira nak join segmen ni pulak..



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog  DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.


Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D

7 comments:

  1. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  2. mama datang dari segmen yang sama, done follow..
    salam perkenalan dari mama ye..


    http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi jengah blog Eira..
    Nanti Eira BW blog korang k..
    :)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan Eira.singgah sini dari segmen yg sama.Cutelah blog adik.

    http://chenachenis.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  5. salam aidilfitri..
    balas kunjungan ke sini dr segmen yg sama..

    http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    ReplyDelete
  6. fae follow sini #394

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html?showComment=1376500649047

    jom follow ^^

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa