::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 28 June 2016

::Iklan Raya 2016 ~ Faber Castell::



Korang dah tengok ke entry Eira pasal Iklan Raya TNB tu?
Best kan?
Ni ada satu lagi iklan raya yang agak kelakar.
Sabar je lah kalau dapat tetamu cam ni..
Nakal betul budak ni.
Tapi cute..
Jom layan..

Thursday, 23 June 2016

::Iklan Raya 2016 ~ TNB::



Korang dah tengok ke Iklan Raya dari TNB ni?
Best tau..
De penampilan istimewa Lan Pet Pet uols..
Jom layan..

Wednesday, 15 June 2016

:: Tonton Drama Imam Mudaku Romantik ~ Episod 4::





Drama terbaru di bulan Ramadhan Imam Mudaku Romantik.
Drama 16 episod ini merupakan adaptasi novel karya Izzah Haneefa.
Menampilkan pelakon-pelakon seperti Hisyam Hamid, Syatilla Melvin, Faye Kusairi, Erwin Dawson & Syed Ali.
[Episod 4]

** kredit to http://www.moviesinfobsyokv2.net/

:: Tonton Drama Imam Mudaku Romantik ~ Episod 3::





Drama terbaru di bulan Ramadhan Imam Mudaku Romantik.
Drama 16 episod ini merupakan adaptasi novel karya Izzah Haneefa.
Menampilkan pelakon-pelakon seperti Hisyam Hamid, Syatilla Melvin, Faye Kusairi, Erwin Dawson & Syed Ali.
[Episod 3]

** kredit to http://www.moviesinfobsyokv2.net/

Tuesday, 14 June 2016

::Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey::





Jom ramai-ramai kita GA ni..
Setahun sekali je nak dapat kad raya..
Hehehe

:: Tonton Drama Imam Mudaku Romantik ~ Episod 2::

 



Drama terbaru di bulan Ramadhan Imam Mudaku Romantik.
Drama 16 episod ini merupakan adaptasi novel karya Izzah Haneefa.
Menampilkan pelakon-pelakon seperti Hisyam Hamid, Syatilla Melvin, Faye Kusairi, Erwin Dawson & Syed Ali.
[Episod 2]

** kredit to http://www.moviesinfobsyokv2.net/

Monday, 13 June 2016

:: Tonton Drama Imam Mudaku Romantik ~ Episod 1::






[klik sini]

** kredit to http://www.moviesinfobsyokv2.net/


::Baju Raya 2016 ~ Kurung Safiyya::



Kepada akak-akak yang masih tercari-cari baju raya tu..
Boleh ushar entry ni
Sambil tu boleh jamu mata kat fb page dan instagram


Kurung Safiyya
Harga: RM110sm / RM115ss

Size 38 dan 42

Material: Moss crepe dan dokoh emas
🌼 tidak jarang dan tidak panas
🌼 mudah digosok dan tidak mudah renyuk
🌼 design dokoh terbaru dan cantik
🌼 potongan kurung moden yg cantik dan menarik. Ada jahitan dart bahagian depan dan belakang baju, memberi bentuk langsing kepada si pemakai. Sedikit kembang bahagian bawah baju
🌼 zip belakang baju utk mudah pakai
🌼 zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
🌼 leher baju potongan kurung. Ada butang kecil di bahagian depan leher.
🌼 ada span nipis di bahu. Nampak terletak dan kemas.
🌼 skirt standard mermaid cut. Pinggang getah
🌼 warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayan dan lensa kamera.

Detail ukuran:

*Size 38
Bahu-15.5
Dada-40
Pinggang-36
Pinggul-44
Labuh baju-35.5
Panjang lengan-22
Lebar lengan-15.5

Ukuran skirt
Pinggang-26-32
Pinggul-36
Labuh kain-39.5

*size 42
Bahu-16
Dada-42
Pinggang-38
Pinggul-46
Labuh baju-35.5
Panjang lengan-22
Lebar lengan-16

Ukuran skirt
Pinggang-27-34
Pinggul-41
Labuh kain-40

(Untuk order whatsapp 0196223192)
#kurungsaffiya #kurungmoden #bajukurung #bajuraya




✔ Untuk order, boleh whatsapp Eira 0196223192

Friday, 10 June 2016

::Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA::



Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?



Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa