::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 21 November 2013

::Produk Kosmetik Yang Dibatalkan Notifikasi::



Selamat malam semua..
Hujan tengah turun membasahi bumi Pulau Mutiara..
Malam ni..
Eira nak kongsi dengan korang semua..
Mengenai produk kosmetik..
Biasalah perempuan mesti nak cuba kosmetik baru kan..
Kat sini, Eira nak senaraikan produk yang dibatalkan notifikasi di Malaysia..
Jom kita tengok sama2..


Ni antara produk yang disenaraikan pada tahun 2013
Produk2 ni mengandungi bahan kimia yang merbahaya..
Boleh memberi kesan kepada kulit..
Nasihat Eira, kalau ada yang guna produk2 kat atas ni..
Tolong hentikan penggunaan..
Takut nanti rosak lak kulit kita yang halus mulus tu..


::Rindu Nak Menulis::



Apa khabar blogger semua..
First of all..
Eira nak minta maaf..
Sebab blog ni dah lama sangat berabuk..
Sejak kebelakangan ni..
Eira agak bz dengan keje..
Insyaallah..
Banyak benda sebenarnya yang Eira nak kongsikan dengan korang semua..
So..
Tunggu ye old entry dari Eira..
Eira akan mula menulis kembali..

Wednesday, 6 November 2013

::Khas Untuk Yang Amik SPM::



Pesanan buat adik2 yg akan menduduki peperiksaan SPM..

1. Sebelum pergi sekolah, jangan lupa salam & cium ibu bapa, dapatkan restu dan nasihat
2. Bersalaman dengan guru2 kat sekolah. Minta dihalalkan segala ilmu yg dipelajari
3. Bermaaf-maafan dengan semua orang (saling memaafkan)
4. Sebelum mula exam, baca bismillah dan berdoa
5. Baca soalan betul2
6. Fikir dulu sebelum menjawab
7. Jangan gelabah
8. Kalau boleh, datang awal ke sekolah
9. Buat persediaan awal (alat tulis kena cukup)
10. Bila dah habis satu ujian, jangan bincang jawapan dengan kawan2 (lebih elok buat persediaan untuk ujian seterusnya, dari bincang jawapan)
11. Akhir sekali, Doa dan tawakkal.. (adik2 dah berusaha, yang lain tu, kita serahkan pada yang Maha Kuasa)

InsyaAllah..
Kejayaan pasti akan bersama adik2..
 
 

Monday, 4 November 2013

::SEGMEN FOLLOW MENGFOLLOW & BLOGLIST::



Selamat Hari Isnin..
Ada yang bercuti ke hari ni??
Eira kena keje..
Huhuhu
Sebelum start buat keje..
(memandangkan jam belum pun pukul 9 pagi)
Eira nak join segmen dari icumm
Korang yang nak join tu..
Boleh klik banner kat bawah ni erk..
http://1.bp.blogspot.com/-OK_SEscMv7Q/Um8H9tBKlSI/AAAAAAAABBg/-IgXCMu3414/s400/segmen+follow+mengfollow+&+Bloglist.jpg
Comel je tengok banner dia..
Eira suke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa