::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Friday, 29 June 2012

::Majlis Perpisahan::



Assalamualaikum..
Dear My blog & bloggers
Ari ni kat opis de wat majlis perpisahan..
Salah seorang staff (En Shamsur) akan bertukar ke Perak..


Tak tau nak gambarkan perasaan..
Sejak ari pertama bergelar Sukarelawan JPAM..
Memang dah kenal dgn En. Shamsur..
So..
Tengah ari tadi kitorang kat opis de wat makan2 sikit..
Nasi Beriyani Kapitan..
Memang Terbaik!!!!!!


Kepada En. Shamsur selamat bertukar..
Selamat bertugas di tempat baru..
Terima kasih atas segala tunjuk ajar yg telah diberikan..


Tuesday, 26 June 2012

::Meja Orang BZ::



Assalamualaikum..
Dear my blog n bloggers
Otak dah hang hari ni..
Dah x tau nk wat kje yg mna satu..
Punya ar byk kje perlu disiapkan..
Sampai ssh nk wat pilihan..


Semua main tggl mesej je..
"Nanti tlg scan ye surat ni.."
"Tlg wat memo ni, pas tu fax sekali.."
"Tlg print surat ni, pas tu fax sekali.."
Eira pun rasa cm nak tggl mesej gak ar..
"Tangan saya ada 2 je, jari de 10, kalu sempat, saya wat..Huhuhu"


Inilah pic meja orang yang sibuk..
Keje x sempat habis, dah tambah keje baru..



                 ~Serabut je meja ni~
Harap-harap dapat siapkan semua keje sblm blk..
Insyaallah..
Ikhlaskan diri anda..

Monday, 25 June 2012

::Bila Xde Air



Assalamualaikum

Dear my blog..
Entry kali ni nak citer ckit pengalaman x de air..

Bayangkan dari pagi ahad xde air..
Entah apa le yg berlaku, Eira pun x tahu..
Ingatkan paip pecah, tapi bila pusing2 satu kampung..
X nampak lak paip pecah..
Angin tol!!!!!!!!!!


Dah ar susah nak mandi, makan..
Serba-serbi susah lah...
Melilau-lilau cari air..
Akhirnya terpaksa angkut barang2 gi umah lain..
Sabor je lah..


Mujur kat sana bekalan air de gi..
Sempat gak ar membersihkan diri..
Tepat kol 10 malam..
Terus xde bekalan..


Uniform sume dah siap diiron..
Mula ar terasa malas nk gi kje..
Bila x de air...

Alhamdulillah ..
Akhirnya kol 2 pagi dh de air..

Kalau x cuti gi ar ari ni..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa