::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Wednesday, 28 August 2013

::segmen blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah::



Ada yang tengah lunch ke..
Eira tak sempat nak lunch lagi..
Tapi sempat nak join segmen ni..
Owner segmen ni jemput tau..
Terharu jap..
TQ Ayu..
Tak nak hampakan Ayu..
Eira join segmen ni..
Korang yg nak join tu..
Boleh klik banner kat bawah ni..

Kalau Ayu dan blogger lain nak tau..
Eira ni anak jati Pulau Mutiara..
Orang Penang..
Tapi bukan anak mami tau..
Selalu bila cakap je orang Penang..
Confirm org ingat anak mami...
Eira anak orang kampung je..
Hehehe

8 comments:

  1. hai eira..

    saya membalas kunjungan.. :)

    selamat bersegmen ya..

    ReplyDelete
  2. salam..ayu ucapkan berbanyak2 terima kasih kerna sudi join segmen ayu..

    jooom blogwalking..ayu dh senaraikan nama blogger yg dah join segmen ni mengikut negeri kelahiran...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/jom-kita-blogwalking-sempena-merdeka.html

    ReplyDelete
  3. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  4. Blogwalking ambang kemerdekaan,
    Salam Kemerdekaan Ke-56,
    Semoga silaturahim blogger terus disemaikan InsyaAllah :)

    Dari Blog Truskemata melalui segmen Blogwalking Merdeka Ayu Insyirah

    ReplyDelete
  5. blogger dari perak dtg menjengah..hehe. jemput jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    dan join ga nie
    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html . ada hadiah dress yg cantik utk anda :)

    ReplyDelete
  6. Thanx pada sume yg sudi jengah blog Eira..
    Eira akan bw blog korang sume...:)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal saya terbang dari Selangor dan membalas kunjungan di sini. Goodluck dan selamat bersegmen :)
    Btw kalau ada masa jemput join. Hadiah menarik :

    Menang teddy bear -
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Menang dress lawa - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    Dan luangkan masa untuk lihat giveaway lain jugak. Rugi kalau tak join :)

    ReplyDelete
  8. salam dr blogger Kelantan, menjengah kembali ke sini. terlewat sikit =) dah follow

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa