::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 20 August 2013

::Kad Raya Keempat Aidilfitri 2013::



Ada yang tengah sibuk lunch ke??
Eira tak berapa selera nak makan..
Tapi kena paksakan diri gak..
Dah pesan kat kawan sepejabat utk belikan nasi..
Tapi tak tau ar dapat habiskan ke tak..
Bila demam + selsema + batuk melanda..
Memang cukup menyiksakan...
Eira pulak memang jenis yg tak berapa gemar makan paracetamol @ panadol..
Antibiotik pun banyak yang Eira tak boleh makan..
Kalau salah makan ubat..
Mula ar bengkak mata..
Bibir pun bengkak sekali..
Dah rasa macam alien pulak..
Huhuhu..
Apalah yg Eira melalut ni kan..
Tak de kena mengena dengan tajuk entry pun..
Hehehe..
Saja nak kongsi dengan korang sume..
Kad raya keempat yg Eira dapat..
Dan merupakan kad raya terakhir utk tahun ni..

Terima kasih kepada EkaTikah kerana memilih Eira sebagai pemenang..
Harap2 tahun depan Eira dapat banyak kad raya lagi..
InsyaAllah...

1 comment:

  1. alhamdulillah. sampai juga. hehe. hope Eira berpuas hati. maaf kalau kad tak cantik mane. hee

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa