::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 16 March 2015

::RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me::



Jom kita bersegmen..
Kali ni..
Eira nak join segmen dari RedBellas
Tq awak sebab sudi jemput Eira join segmen ni..
Pada korang yang nak join tu..
Jangan malu..
Jangan segan..
Silakan klik banner kat bawah ni..

Wednesday, 11 March 2015

::Dahsyat ~ Mojo::



1st time Eira dengar lagu ni..
Memang tak aspect..
Mojo yang nyayi..
Eira ingat lagu dari band Indonesia..
Then dengar kat Hot FM..
Time Caliph Buskers datang..
Pergh..
Memang terbaek..
Pandai abang Edry..
Pilih penyanyi baru..
Lagu pun sedap..
Liriknya penuh makna..
Bila layan muzik videonya pulak..
Tak pasal-pasal..
Tetiba rasa de manik-manik jernih mengalir..
Jom kita layan..
Dahsyat dari Mojo..

Aku cinta kamu
Lebih dari hatiku mampu
Pasti jiwa takkan bisa
Hidup tanpa hadirnya kamu

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu

Kita dua hati
Selamanya takkan terpisah
Kau dan aku punya cinta
Paling terindah di dunia

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu
Ohh Ohh

Tiada yang bisa
Mengisi ruang di hati
Aku mohon jangan pergi
Jiwa ini perlu kamu

Ohh Ohh Ohh
Tetap cinta selama-lamanya

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu
Ohh Ohh Ohh

Tiada yang bisa
Mengisi ruang di hati
Aku mohon jangan pergi
Jiwa ini perlu kamu
Ohh Ohh Ohh


::Baru Cuba Seminggu::



Good Morning uools...
Saja je nak kongsi..
Eira baru je seminggu..
Minum AuraWhite Beauty Plus+ Collagen





















Berminat nak cuba..
Coz eira selalu baca feedback dari orang lain je..
Eira pun nak gak mengalaminya sendiri..
Mana tau kulit boleh cantik kan..
Selama seminggu mencuba..
Eira dapat rasa badan lebih bertenaga..
Selama ni..
Eira selalu mengalami masalah untuk buang air besar..
Sejak minum AuraWhite..
Alhamdulillah..
Tiap-tiap hari membuang..
Badan pun rasa ringan..
(Kalau boleh kurus, kira bagus ar..)





















Ni muka tanpa bedak..
Eira selalu ada masalah hidung bergerutu..
Tapi pagi ni..
Agak terkejut..
Bila kat hidung dah tak menggerutu lagi..
Apa-apa pun..
Kita tunggu dan lihat..
Hasilnya selepas satu botol..

Tuesday, 10 March 2015

::FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH::



Sebelum Eira beradu..
Eira nak join 1st GA dari Mama3Farhanah
Banyak hadiah menarik untuk dimenangi..
Pada korang yang berminat nak join..
Sila klik banner di bawah ni..

::Syahirah Jewel::



Alhamdulillah..
Eira masih diberi kesempatan olehNya..
Dapat gak update blog..
Malam ni..
Nak story sikit pasal Perfume Syahirah Jewel..
1st time tengok iklan perfume ni kat tv..
Terus jatuh cinta..
Sebab botol dia cantik sangat..


Modelnya lak..
Si cantik manis..
Anzalna..
Instagram photo by anzalnanasir88 - Syahirah jewel crystal smells  wonderful on me! 😍 It's feminine, sparkling, delicious and long lasting. Definately worth the money. RM25.90/50ml #Ambassador #Fragrance #HALAL

Nak tahu perfume mana pilihan Eira..
Tadaaaaa..




Wangian Aquamarine menjadi pilihan Eira..
Shine Bright Like A Diamond..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa