::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 27 November 2012

::1st Segmen : Kasi Terjah by Add::



Sementara tunggu masa nak balik rumah..
Eira join segmen dari Add
Kepada rakan2 blogger yg nak join..
Bleh ar klik banner cute kat bawah ni k..

Jom bersegmen...

:: Birthday GA by Sharina::



Agak lama x join GA..
Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim..
Ari ni Eira nak join GA dari Sharina
Kalau nak tau syarat2 nak sertai GA ni..
Bleh ar klik banner cute kat bawah ni k..

Eira tag faralala & dikbi

Friday, 23 November 2012

::Shahir ~ Pendam::



Dear my blog..
Agak lama juga menyepikan diri..
Cam biasa..
Sibuk dengan tugasan harian..
Bos pulak jarang de kat opis..
Lagi ar kita sibuk..
Hehehe

Ari ni nak kongsi lirik lagu Pendam dari Shahir..
1st time dengar lagu ni..
Terus jatuh cinta..
Kena tol lagu ni dengan suara Shahir..
Jom kita layan..

Monday, 12 November 2012

::Topup FREE by Apih::



Agak lama x join GA..
Ari ni Eira nak join GA dari Apih..
Korang yg nak join tu..
Leh ar klik banner cute kt bwh ni k..

Jenis prabayar yg Eira selalu guna ialah Celcom..
Eira nak sgt topup ni coz..
Eira ni suka berfb n bertwitter..
So bila ada topup..
Leh ar berinteraksi dgn korang sume..

::Kena Marah::



Dear my blog..
Hari ni..
Eira datang office dgn ceria..
Dengan hati yg suci murni..
X nak marah2 org..
X nak bermasam muka..
Tapi..
Kol 11.30 pagi tadi..
Telah merubah segalanya..
Dah le Eira kena jd operator sementara..
Kita dah amik call n cakap elok2..
Tapi..
De pulak pegawai yg biadab ni..
Tetiba sound Eira..
Dia leh cakap..
Eira simpan n ketepikan TNT n OT dia..
X bagi kat Timbalan..
Amboi..
Molek sungguh bahasa..
Dia ingat kita ni dengki sangat ke kat dia..
Sampai nak wat cam tu..
Sejahat2 Eira ni..

::Happy Deepavali::



Dear my blog..
Sedar x sedar..
Hari ni dah 12 November 2012..
Esok..
Penganut2 Agama Hindu akan merayakan Pesta Cahaya..
Suasana kat office ari ni..
Sunyi je..
Pada hal yg sambut Deepavali sorang je..
Tapi ramai lak yg ambil cuti..
Tinggallah kitorang je..
Jalan raya pun agak lengang ari ni..
Di kesempatan ni..
Eira nak ucapkan ..
Selamat Hari Deepavali kepada..

Friday, 9 November 2012

::Kecik Hati::



Dear my blog..
Agak lama menyepikan diri dari blog..
Akibat kesibukan dgn tugasan harian..
Bos pulak x de..
So..
Kita pun mula ar bz...
Nak kena semak surat..
Buat laporan..
Macam2 lagilah..
Dah le minggu ni de audit kewangan..
Mujur Eira x terlibat..

Ingat mmg x terlibat langsung lah dgn audit tu..
Tapi nak dijadikan cerita..
Hari rabu ari tu (7/11/2012)
Salah sorang staff kat opis minta tolong dgn Eira n frenz (ana n sue)
Setupkan meja makan & hidangan..
Dah le kitorang ni tengah sibuk dok wat keje..
Terpaksa gak ar tolong dorang..
Tapi dalam hati ni memang dah menyumpah habis..
Bila tanya kat dorang, nape x nak wat..
Dorang leh cakap cam gini..

"Kami sibuk ar.. Nak gi market beli barang nak masak jap gi.."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa