::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 19 August 2013

::GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA::



Waktu rehat tinggal 10 minit je lagi..
Sempat gi nak join GA ni..
Untung2 dapat hadiah teddy bear..
Seumur hidup Eira..
Tak pernah gi orang bagi hadiah teddy bear..
Selalunya..
Bila Eira rasa teringin nak peluk teddy bear..
Eira mesti pergi mana2 kedai cenderamata..
Gi cubit2 teddy bear kat situ..
Dapat cubit pun jadi lah..
Nak tunggu orang hadiahkan..
Tak tau ar bila leh dapat kan..
So..
Tanpa membuang masa..
Eira nak join GA ni..
Dari Farisha
Mana tau..
Kalau ada rezeki..
Boleh dapat teddy bear yg kiut miut tu..
Jom kita join ramai2..


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^

33 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi sertai GA Farisha..teruskan menyebarkan GA ini kepada rakan2 blogger yang lain untuk peluang memenangi hadiah teddy bear terbesar :)

    ReplyDelete
  2. Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yg sama..^_^

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  4. balas kunjungan
    good luck
    www.iuzira.com

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama..

    Salam perkenalan dan good luck...

    Jemput join GA saya jgak....

    http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

    ReplyDelete
  6. haii dari GA sama jom singgah blog yaya :D
    http://yayaonly.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dari KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  9. goodluck :) dari segmen yg sama

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dan bw sini. Dari segmen yang sama :D Semoga berjaya ;)
    http://storybegininmyworld.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  11. Terbang mendarat di sini :) Dari segmen yg sama ^^ Good Luck !! http://superpapaya.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  12. Hye Assalammuaalikum siggah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum singgah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw, jom join this super duper awesome giveaway ! Banyak hadiah gempak :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( hadiah teddy bear gergasi jugak )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( hadiah dress lawa )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( menang bnyk topup )

    Visit my blog for more awesome giveaway ! http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow u. follow me back ? http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  15. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    ReplyDelete
  16. Good luck yaw kak! Dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  17. good luck dear.. =)
    jom ke blog sy.. http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  18. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  19. nisa singgah follow sini.. good luck!!
    jemput singgah blog usang ni.. ada banyak ga yg ohsem!!!

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  20. dr GA sama~ gudluck!

    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  21. dari ga yg sma. gud luck http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  22. Good Luck..akak dtg jengah sini dari ga yg sama :)
    http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  23. dari GA yg sama.. good luck yunk.. heee..
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  24. http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Blogwalking here and plis bw back !!!

    ReplyDelete
  25. Hi awak . kita singgah sini . hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  26. Dari GA yg SAMA.follow sini
    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  27. from the same Giveaway come and visit me... http://wanieseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    from the 79th participant
    to the fifth participant

    ReplyDelete
  28. Hi . Goodluck untuk esok taw :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  29. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa