::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 4 June 2015

::My Blackberry Dah Nazak::

Assalamualaikum..
Morning uolss..
Kebelakangan ni teramat bz..
Banyak data nak kena key in..
Banyak benda nak kena fikir..
Ni salah satu benda yang buat Eira runsing..
My Blackberry dah nazak!!!
Teruk betul..
Bateri dah membuncit..
Kalah orang mengandung..
Keypad pun banyak yang dah terkeluar..
Pernah lak keypad ni jatuh dalam kereta..
Puas gak ar Eira mencari.
Mujur terjumpa..
Akhirnya jumpa jalan penyelesaian..

Terpaksa lekat semua keypad guna selotep..
Huhuhu
Nampak tak selotep tu..

Apa-apa pun..
Blackberry ni dah banyak sangat berjasa..
Eira start guna penghujung 2010..
Kira berbaloi gak ar..
Dekat 5 tahun guna tu..
Nak minta pandangan korang ni..
Telefon apa yang patut Eira beli..
Eira bajet bawah RM600..
Cukuplah sekadar ada camera, boleh wassap..
Dah tak mudah hang..
Kalau korang tahu jenama apa yang murah..
Jangan lupa tinggal komen erk..


1 comment:

  1. teringat blackberry kat rumah yang tak digunakan lagi..rindu pulak zaman ada bbm dlu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa