::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 8 June 2015

::Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea::

Assalamualaikum..
Selamat tengahari uolss..
Dah lunch ke..
B4 lunch..
Eira nak join segmen ni dulu..
Actually, Ms Kejupenyet yg ajak Eira join..
Segmen ni diilham dari Nad (nama sama dengan my sis)
Agak tertarik sangat untuk join segmen ni..
Macam ada magnet tarik jari2 Eira untuk menaip..
Hehehehe
Korang yang nak join tu..
Klik banner kat bawah ni erk..

Tapi..
Korang kena ar penuhi syarat2 yg ditetapkan..
Kenapa Eira guna http://eiraaikawa.blogspot.com/ url ni erk??
Dan macam mana Eira terjebak dgn dunia blogging??

Eira mula terjebak masa berchatting kat laman penulisan2u.my
Kebanyakkan penulis kat situ semua da blog..
Eira minat sangat baca karya dari Ratu Bulan
Secara tak langsung..
Mendorong Eira untuk buat blog..
Mula2..
Eira jadikan blog ni sekadar diari online je..
Lama kelamaan, Eira dah start join segmen..
Review novel, drama, lagu2 & macam2 lagi..
Tapi blog Eira tak de ar popular mana..
Eira menulis pun sekadar suka2 je..
Nama url blog ni pulak..
Eira adalah nama chatting yang selalu Eira gunakan..
Aikawa adalah salah satu  watak animasi dari Jepun..
Dear Boys..
Nama watak tu Kazuhiko Aikawa
Image result for dear boys
Eira minat sangat dengan watak ni..
Sebab dia ni comel & rendah macam Eira..
Tapi mempunyai semangat yg tinggi..
Same with me..
Alhamdulillah..
Sedar tak sedar..
Dah 6 tahun Eira buat blog ni..
Semoga entry2 dlm blog ni..
Dapat memberi manfaat buat korang..



2 comments:

  1. Singgah dari segmen yg sama. jemput join segmen saya pulakk yaa http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/05/segmen-all-about-songs-by.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yg sama jugak ^^ happy blogwalking!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa