::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 22 June 2015

::Throwback Jumaat ~ Nak Parking Pun Susah::

Assalamualaikum..
Salam 5 Ramadhan uolls..
Hari ni nak kongsi sikit..
Pasal kejadian Jumaat lepas..
Hari ke-2 berpuasa..
Eira sampai kat kawasan rumah..
Lebih kurang jam 6.35 petang..
Kira awal gak ar..
Tapi pusing2 cari parking je hampir 15 minit..
Bukan tak de tempat nak parking..
Tapi sebab ramai sangat orang berniaga..
Kat tepi2 jalan..
Sampai nak parking pun susah..


Nampak tak??
Siap letak penghadang lagi..
Cam ne ar nak parking kalau cam gini..
Yang buat Eira lagi geram..
Bila mamat yang niaga tu..
Buat tak tau je..
Pada hal Eira dah pusing depan dia dekat 3x..
Memang tak prihatin langsung..
Pada Eira, tak salah korang nak meniaga.
Tapi jangan sampai menyusahkan orang lain pulak..
Rezeki ALLAH tu ada kat mana-mana..
Maaf kalau entry ni menyinggung mana2 pihak..
Tapi nak buat macam mana kan..
Bila parking kat dlm flat dah penuh..
Terpaksa ar kami parking kat tepi jalan..
Tak salah nak meniaga..
Tapi kena ar ada sikap prihatin & tanggungjawab terhadap penghuni rumah..
Belajar2 lah menjadi insan yg lebih baik di bulan mulia ni..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa