::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Sunday, 31 May 2015

::Marriage Not Dating::



Sekarang ni..
Eira tengah giler layan citer Korea..
Nak tahu citer ape??
Marriage Not Married..
Citer ni tengah tayang kat tv9..
Tapi..
Eira selalu tak sempat tengok..
Tengah-tengah kodek Mr. Google..
Akhirnya terjumpa..
Jom layan..
Marriagenotdating-poster.jpg
Pelakon-pelakon utama..
1. Yeon Woo-jin sebagai Gong Gi-tae
Image result for Yeon Woo-jin

2. Han Groo sebagai Joo Jang-mi
Image result for Han Groo

3. Heo Jung-min sebagai Lee Hoon-dong
Image result for Heo Jung-min

Drama ni berkisar tentang seorang pakar plastic surgery yang kaya iaitu Gong Gi-tae yang tidak percaya dengan ikatan perkahwinan. Bertemu dengan  Joo Jang-mi yang bekas kekasih kawan baiknya, Lee Hoon-dong yang terlalu ingin berkahwin. Kerana tidak mahu kehilangan harta, Gi-tae telah menawarkan Jang-mi untuk menjadi kekasihnya dan bertemu dengan keluarganya. Pelbagai insiden lucu berlaku antara mereka.

Dapatkah mereka berkahwin??
Kena ar tengok sampai habis..
Eira pun baru nak start tengok..



Ep 7
Ep 8
Ep 9
Ep 10

2 comments:

  1. Minat gak cerita ini..serious lawak jang mi tuh..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..
      tu ar..
      tengah control gelak ni..

      Delete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa