::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Wednesday, 5 December 2012

::Seram Lagi Menyeramkan::



Tajuk entry mcm seram..
Tapi sorry erk kalau x berapa nak seram..
Kisah ni berlaku semalam..
Lepas balik keje..
Terus gerak gi pasar malam..
Hajat di hati nak makan ayam Uncle Best

Coz miggu lepas x dpt makan..
Hehehe
Bila sampai je kat gerai Uncle Best..
Pelanggan punya ar ramai..
Eira pelanggan ke 10..
Terpaksa ar menunggu..
Hampir setengah jam gak ar..
Tapi happy sangat..
Coz dapat ayam panas2..
Eira n adik pun meneruskan perjalanan ke 7 eleven
Nak beli topup U Mobile..
Dalam perjalanan nak ke 7 eleven tu..
Tetiba terdengar suara kucing mengiau..
Tapi..

Bila toleh belakang n cari2..
Tak jumpa pun kucing..
Seram gila..
Siap meremang bulu tengkuk..
Alih2..
Tetiba je muncul seekor kucing kat sebelah..
Bukan main terkejut gi kitorang..
Nasib baik x menjerit..

Kitorang pun terus je lari nak cari pintu 7 eleven..
Masa keluar dari 7 eleven..
Sempat gak ushar kucing tu..
Tapi....
Jangan katakan kucing, bulu dia pun kitorang x nampak..
Memang seram..
Nasib baik tidur malam x mimpi kucing..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa