::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Friday, 28 December 2012

::28.12.2012 Hari Yang BZ::



Petang ni baru berkesempatan nak update blog..
Pagi tadi bz wat sijil utk program latihan..
73 keping..
PERGH!!!!!
Memang penat..
Tapi de gak orang yg x percaya..
Kita ni bz..
Siap2 kutuk2 gi..
Sebab Eira x turun sarapan..
Pada hal kita dah bawa bekal..
Kenyang gi..
Tapi nak wat cam ne kan..
Mulut orang kita x leh nak tutup..
Tahan telinga je lah..
Bila org kutuk pasal kita..
Bila time tengahari lak..
Eira n sorang gi kawan..
Cepat2 nak kuar rehat..
Coz kitorang nak gi hantar novel kat perpustakaan..
Tu pun dorang x nak percaya..
Dorang ingat kitorang saja je lari x nak lunch..
Pada hal selalunya..
Dorang yg x bagi kitorang makan..
Dengan alasan makanan tu sume..
Hanya untuk staff tetap..
So kitorang yg sukarela ni..
Tak nak ar memalukan diri..
Duduk makan dgn dorang..
Bila petang lak..
Bz dengan surat2 yg berlambak kat atas meja..
Aduyai..

p/s : ni sekadar luahan hati kecil Eira..Kalau de yg terasa tu..sori erk..

3 comments:

  1. sabar je laa, nk buat macammana, mulut orang mmg xblh tutup,kan?

    ReplyDelete
  2. sabar aje la..
    mulut org slgi x puas hati, xkn berhenti

    ReplyDelete
  3. Cik Syida, Miss Zahirah..
    Tu ar..
    Di tahu baru ni..
    Kita nak diamkan diri je..
    Lantak dorang lah..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa