::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 10 December 2012

::Segmen : Pencarian Blogger Baru::



Pagi ni...
Eira nak join segmen dari Aisyah Humaira
Blog dia tomei sgt..
Macam orangnya gak..
Tapi ada syarat2 tertentu tau..
So..
Kalau nak tau pe syarat2nya..
Klik banner kat bawah ni k..

Jumlah follower Eira setakat jam 0923 am 10 Disember 2012
Harap2 follower akan bertambah pas ni..


36 comments:

  1. Hi Eira :-) Kunjungan balas dari Wilma...
    Dah lama follow Eira tau ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ wilma..
      nanti eira akan komen2 kat blog wilma k..

      Delete
  2. heyya there. From the same segmen folo sini pakai nma zazuen. Do terjah and follow back kay:D

    http://iniblogrockstar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. membalas kunjungan ^^ saya follow awak jugak :)

    ReplyDelete
  4. hai , jemput lawat budak jahat :) -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. Hai , Faie datang dari segmen yang same : http://cikgadistakcomel.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html , saya dah follow awak ^ ^

    ReplyDelete
  6. Dari segmen sama,follow awak eh ? :D
    jemput follow kita jugak :)

    http://stilovkatahatistilovastrid.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. salam knjungan disini.. insyaAllah, kawan2 eira pun akan bertambah nti.. :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, tak tau nak panggil adik ke akak, akak assume adik lagi lah ye.. maaf lambat but kunjungan balas. sibuk kulian :) Terima kasih Follow akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikummussalam..
      alamak terharu org pggl sya adik..
      hehehe
      rasenya akak lebih tua kot..

      Delete
  9. Assalamualaikum . Ada benda yang Faie nak bagitahu . Sila ke sini : http://cikanehtapicute.blogspot.com/2012/12/ini-entry-penting.html

    ReplyDelete
  10. dr segment sama. jom folo & kunjung sy. :)
    http://nuruliman723.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  11. done follow sini - http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  12. sudah follow awak..
    jemput follow saya..
    http://seraazwa.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  13. http://mrslullabies.blogspot.com/2012/12/pencarian-blogger-baru.html
    follow sini.

    ReplyDelete
  14. bls kunjungan...dh follow sini jgk yer...

    ReplyDelete
  15. senarai peserta dah ada !
    JOM BW SEMENTARA TUNGGU SEGMEN TAMAT !

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  16. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://www.pelengkaprusukiri.my/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  17. bw sini dr segmen yg sm...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  18. Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

    ReplyDelete
  19. hai …dari segment yang same^^good luck yer..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/klik-banner-untuk-join-salam.html

    ReplyDelete
  20. Salam ziarah dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Jemput ziarah Blog Santai ya:
    http://myblogsantai.blogspot.com. tq

    ReplyDelete
  21. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  22. Datang melawat dan follow group 4..
    Feel free to visit mine :)

    ReplyDelete
  23. salam kenal,, dari segmen yang sama meluaskan legasi disini

    ReplyDelete
  24. hye ! dtg melawat blog ni .. dah tekan follow dah :D

    ReplyDelete
  25. follow sini http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  26. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  27. balas kunjungan..done follow sini

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  28. Salam, singgah sini , dari segmen yg sama do follow me i will follow you back :) http://capturethestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. SALAM PERKENALAN :)
    Btw nice blog lorl ...

    + done follow ur blog

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  30. done follow awak..

    http://indahsutera0605.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa