::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Friday, 7 December 2012

::segmen siapa paling jujur::



Ari ni..
Eira nak join segmen ni plak..
Mula2 terjah blog ni..
Terus tersangkut ati nak join segmen ni..
Kalau de blogger yg nak join..
Klik banner cute mute kat bawah ni k..

Eira tag shawal utk join
Jom kita tgk soalan2nya (dgn gaya mcm nak announce calon anugerah)..

  • apa yang akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang 
=> senyum dan terus pergi..tapi dlm hati, rasa cam nak cekik je budak tu...
  • pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar
=> hahaha..selalu gak ar..dah terlepas, nak wat cm ne kan :P

  • pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan
=> selalu buat bila dok kat umah depan family..:P

  • bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa
=> masa tgk citer khabi khushi khabi gham..sobsobsob

  • mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you
=> budak pendek..huhuhu

  • berapa berat badan you sekarang
=> 56kg..gemuk tol...oh tidak!!!

  • ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa 
=> diamkan diri..pastu saya akan luahkan kt kawan2 n tulis kat blog

  • matapelajaran paling k.o masa sekolah 
=> matematik tambahan..

  • adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan
=> pernah..tapi dia yg start serang Eira dulu..Tapi Eira ni bukan jenis yg suka maki org..So, Eira cekak baju dia n pegang tudung, terus dia nangis, baru ar kita lepaskan dia.. Gangster giler time tu..
  • orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama)
=> jatuh hati kat sorang budak baru masuk sekolah..masa tu, Eira darjah 5
  • you pertama kali couple masa umur berapa
=> masa form 3
  • berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila
=> 3 tahun..dari tahun 2001-2004
  • last you putus sebab apa
=> x tahu sebab pa..si dia menghilang sepi tanpa khabar berita..
  • adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa
=> pernah gak..tapi dah x ingat sebab pe..(bila dah minta maaf, terus lupa)
  • bila dok sorang sorang , ape mesti you buat
=> belek my bb..sambil main game..
  • keputusan upsr you
=> 4A 1B..(tangan menggigil masa dpt result..target 1A je)
  • you nak kawen masa umur berapa dan kenapa
=> umur 27 sebab tu dah kira tua dah tu..now dah 26
  • you selalu berangan tentang ape
=> berangan pergi bercuti kat korea..(beznya nak main salji)
  • perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you
 => terpaksa melayan soalan yg sama setiap hari.. contohnya: bas dah sampai ke? Padahal Eira tgh terpacak tunggu bas..
  • perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you
=> bercuti bersama arwah atuk..(rindu sgt2 saat tu)
  • blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia
=> Ratu Bulan..coz saya suka baca novel hasil karya beliau..
  • sesuatu yang you tak suka bila blogwalking
 => lambat loading sebab berat..
  • mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook
=> tahun 2008 sebab saja suke2 nak cuba laman cari kawan yg baru bertapak..
  • you selalu bangun tidur pukul berapa
=> hari kerja kol 5 pagi, ari cuti kol 6.30 @ 7pagi
  • kritikan terhadap blog saya
=>simple, pemilihan warna yg menarik n cursor yg tomei

3 comments:

  1. thanks tag.. cam menarik je segmen ni.. insya'allah, nanti shawal join kalau ada masa free.. ^^v

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa