::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 19 September 2016

::Review Produk ~ Lipbalm by Amoyylinn::



Morning uolss..
Selamat hari Isnin.
Pagi ni Eira nak buat review sikit pasal Lipbalm by Amoyylinn.
Korang mesti pernah dengar pasal madu kelulut kan?
Tapi korang pernah dengar tak lipbalm madu kelulut?
Eira pun baru je tau uolss..
Ha...
Jangan tak tau..
Lipbalm by Amoyylinn ni merupakan lipbalm madu kelulut yang pertama di Malaysia tau!!
Terdapat 6 jenis warna yang ditawarkan.
Korang boleh ar pilih yang mana korang suka..


=> Pink Cute
=> Red Hot 
 => Sexy Lipmoist 
=> Ruby Violet 
=> Dive Maroon 
=> Juicy Orange 


Nak tahu apa kelebihan menggunakan lipbalm ni?
• melembabkan bibir
• merawat bibir yg kering dan pecah
• menghilangkan bibir hitam akibat pemakaian lipstik
• memerahkan bibir
• penggunaan berterusan menjadikan bibir pink secara semulajadi 
• 1 Bekas tahan setahun lebih 
• tak luntur makan atau minum
• halal dan boleh di bawa solat

Eira dah try Lipbalm by Amoyylinn ni.
Memang best sangat uols..
Pilihan Eira Pink Cute
Rasa macam nak jilat pun ada.
Korang yang duduk area Penang tu, leh dapatkan lipbalm ni kat Hawa Casolare Komtar

Hawa Casolare Komtar
Pilih yang mana berkenan di hati
Kelebihan pakai lipbam kelulut by Amoyylinn
Sebelum pakai lipbalm (abaikan muka tembam itu)
Selepas pakai.. (mungil kan bibir iolss)

Pink Cute pilihan iolss
Leh jadi model tak
Korang yang nak tau lebih lanjut pasal lipbalm kelulut ni, boleh gi IG Amoyylinn tak pun korang boeh terjah FB Amoyylinn

Eira bagi 5 bintang untuk lipbalm madu kelulut by Amoyylinn.
I like..


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa