::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 15 September 2016

::Entry Istimewa Untuk Yaya Cendana::



Selamat tengahari uolss..
Ada yang dah start bercuti ke?
Eira masih berkeja hari ni.
Kepada yang nak balik kampung tu, hati-hati k.
Tak kira ar korang naik kenderaan sendiri or kenderaan awam.
Yang penting kena jaga keselamatan diri.

Entry ni Eira buat khas untuk Yaya Cendana
Sebelum ni Eira ada gosip mosip dengan Yaya Cendana pasal pic dia de kat satu kedai kat Komtar.
Tapi, bila Eira gi tengok, tak de ar pulak.
Mungkin owner dah ganti dengan yang lain.
Nak dijadikan cerita, tadi masa waktu rehat Eira gi tengok ada pulak.
So, sempat ar snap pic.
Orang Penang yang nak beli produk-produk kosmetik yang original, boleh singgah kat kedai ni.

Kedai ni terletak kat Bangunan KOMTAR je.
Kecil comel je kedai ni, tapi owner pandai susun barang.
Nampak kemas je.

Ini dia gambar yang dinanti-nantikan..

Korang pun boleh cuba lipstick aloe vera ni.
Memang terbaek uols!!
Hope Yaya Cendana suka ar dengan entry ni.


4 comments:

  1. Akakk...tqqq...hihhiiii...aah laaa adee...hihihihi...

    ReplyDelete
  2. Akakk...tqqq...hihhiiii...aah laaa adee...hihihihi...

    ReplyDelete
  3. femes dah kak yaya skrg. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa