::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 1 September 2016

::Botol Air Baru::



Salam Kemerdekaan uols..
De yang bercuti lagi ke hari ni?
Rugi kalau cuti lama-lama..
Coz PSH macam Eira ni dapat gaji hari..
Kalau banyak amik cuti, bila hujung bulan, gaji ciput je uols..

Besar tak botol air Eira




















Ayah Eira selalu tanya, "Orang tak gelak ke kakak? Botol air besar sangat."
Eira selalu jawab, "La ni semua orang jaga kesihatan. Banyak minum air masak."

Besar sangat ke botol air Eira tu?
Tapi Eira tak de lah isi air sampai penuh.
Paling banyak pun 2.5 liter je..
Jom kita ramai kurangkan minuman manis dan banyakkan minum air masak.
Baru ar sihat uols!!

6 comments:

  1. oklah tu eira..tak payah nak topup banyak kali kan...senang nak target berapa banyak kita minum...hahaha..akak selalu bawak office botol yg 1 liter tu je

    ReplyDelete
  2. tengah target nak turunkan berat akak. tu yang banyak minum air masak

    ReplyDelete
  3. Ehhhh okay la tu. kan kita kena minum 8 gelas sehari ^^ good good

    ReplyDelete
  4. singgah pagi...🌹
    ok la tu...bgs minum air masak byk..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa