::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Friday, 20 September 2013

::Jamuan Raya 2013 Di ALPHA Bangi::



Sebenarnya memang agak lewat Eira post entry ni..
Bukannya apa..
Idea untuk menulis entry ni asyik sangkut-sangkut je..
Macam kereta Ayah Eira yang rosak..
Hehehehe..
Akhirnya..
Terpost gak entry ni..
Meh kita baca sama-sama..

Kitorang kena gerak ke Bangi pada 4 September..

Ni pic sebelum naik bas..
Muka-muka excited..
Hehehe
Semua seronok naik bas..
Dengan driver yang sporting..
Layan citer Bikers Kental..

Kitorang sampai kat Putrajaya kol 4 petang..
Sempat lagi berposing sambil tunggu kunci untuk ke homestay..
Malam lak..
Kena siap-siap gi ALPHA Bangi untuk setting khemah..
Balik je homestay, terus tak sedarkan diri..
Memang letih..
Esok pagi-pagi nak kena bangun awal..
Bersiap sedia untuk menghias khemah..
Yang bestnya..
Masa gi sarapan..
Eira jumpa balik dengan Pegawai lama Eira..
Dah lama tak jumpa dia..

Posing dulu sebelum gerak..
Sesi menghias khemah bermula..


Tengah fikir nak hias apa lagi..

Melepaskan lelah



Gadis dan ketupat...

Antara menu-menu yang bakal disajikan buat para tetamu..
>>Char Koey Teow 
>> Rojak
>> Cmpedak Goreng
>>Bandung Cincau

Selepas berpenat lelah menyiapkan hiasan khemah..
Akhirnya dapat gak pakai baju raya...
Sempat gi kitorang berposing..
Meh layan gambar-gambar raya kitorang..



Suasana gerai di malam hari..





Menu-menu kitorang..




Photo
Dayang-dayang khemah..

Photo
 Kitorang menang...

p/s : Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi tag gambar saya.. Entry ni untuk korang..










No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa