::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 23 September 2013

::GA Love You Mr Arrogant::



Selamat hari Isnin semua..
Pagi ni..
Eira nak join GA dari blogger yg sama nama dengan Eira
Munirah Rahman
Hadiah menarik tau..
Novel Love You Mr Arrogant..
Kalau korang nak tau novel ni telah didramakan..
Dan akan menemui penonton bermula 25 September ni..
(Kalau tak salah Eira ar)
Pada yang nak join tu..
Jangan lupa klik banner kat bawah ni ok..

2 comments:

  1. hye eira. lin dtg balas kunjungan. btw, gudluck yer! :)

    ReplyDelete
  2. ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen bloglist istimewa..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/ga-love-you-mr-arrogant.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa