::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 18 September 2012

Jom tingkatkan followers sampai lebam


Jom join segmen ni plak..
Eira terjumpa segmen ni masa tgk ushar blog Jaja
Segmen ni dari MerepekGila
Klik banner kat atas utk maklumat lanjut..
Jumlah follower Eira setakat Jam 1223pm ni..
=> 108


Jangan lupa join k..

55 comments:

  1. salam.. kite dr segmen yg sm.. jom exchange link dgn ct :
    http://www.the-red-heart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Eh! Haha .Okey terima kasih awak, hekhek :) . Eh by the way seramai link peserta seramai 173 telah dimasukkan . Rajin rajin blogwalking dan follow mollow ye kat blog peserta lain :) . Boleh rujuk tip tip di blog saya juga, hekhek .

    ReplyDelete
  3. salam singgah BW sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. dah follow.. jgn lupa singgah sini dan follow :) http://zaraisaac.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  7. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan. Hanna dari segmen yang sama =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. done sini . dri segmen yg same. =D
    hit me back yaw..

    http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. hye. datang dari segmen yang sama. done follow awk. :)

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  14. hy saya dah follow blog awak..follow back ya :))

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/tolong-saya.html

    ReplyDelete

  15. I'm done following you!
    follow me back ;)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  16. singgah n follow ^^
    http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  18. Berdagang ke sini barang sebentar;`
    Singgah membaca & follow sekali`
    Salam Perkenalan ^_^
    Berlayar dari segmen yang sama:-

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah pnah follow sini dah..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  20. hai..dtg dari segmen yg sama..done follow..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  21. Hai,
    Saya dari segmen yang sama,
    Saya followers anda yang ke-134
    Sila follow saya kembali disini -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  23. Dari segmen yang sama ^^ #136
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  24. Done Follow You . . .
    Kalau Sudi, Follow Me Back,Okay . . .

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  25. sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

    ReplyDelete
  26. Salam, singgah sini dan saya follow juga. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  27. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  28. http://kemonlamakcikeikynok.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    dah follow awk... jemput singgah blog ekin

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
    datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik yang dihasilkan oleh UTeM ^_^. kerjasama amat diharapkan.
    http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

    ReplyDelete
  30. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

    kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

    ReplyDelete
  31. Dr segmen sama, salam kenal
    Singgah & follow
    http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  32. saya datang dari segmen yang sama dah follow sini if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  33. dari segmen sama + follow
    jom ke blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  34. datang dari segmen yang sama. follow here . jum ke blog saya dan be my follower :)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  35. salam.. hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  36. done follow u..jgn lupe singgah n follow me back.. :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  37. datang balas kunjungan !~ suda follow sini =)

    ReplyDelete
  38. Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

    ReplyDelete
  39. Salam, done follow you!!

    jom singgah ---> http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    thanks for being my friend~

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum..
    Firstly, Eira nak minta maaf pd kengkawan yg dah follow eira..
    Eira akan follow anda balik..
    Walaupun agak lewat..
    Sorry guys..
    Sejak akhir2 ni bz ckit..
    Huhuhu..
    Will be back soon..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa