::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Wednesday, 10 December 2008

~Tak Bisa Memiliki~

Assalamualaikum..
Salam Aidil Adha..
Masih dalam mood raya lagi..
Tapi aidil adha kali ni x berapa best ar..
adik eira kena keje..
so kitorang pon x gi raya sgt..
Eira pon dpt cuti sehari je
Selasa dh mula keje blk..
Huhuhu
Teringat lak pagi td..
ade sorang kwn eira tanya..
Eira ade masalah ke?
Pelik gak..tiba 2 je ade org tanya cam tu..
Rupa-rupanya diorang confuse dgn status eira kt ym
sebabnya eira tulis..
"Mungkin aku tidaklah sempurna"
kelakar gak..
tapi yg bestnya sebab ramai yg ambil berat pasal eira..
thanx sume..
coz wat eira rase happy..
so untuk semua pengunjung blog..
eira nk story sikit...

pasal status ym eira pg td..
sebenarnya status yg eira letak tu merupakan lirik lagu..
"Tak Bisa Memiliki" dendangan Samsons..
Lagu ni dikirim oleh salah sorang sahabat eira..
First time dgr lagu ni cm x best je..
tapi bila dh lama2 eira hayati lirik lagu ni..
best le plak..
Khas untuk pengunjung blog eira...
Hayatilah lirik lagu ni..
(Thanx 2 org yg htr lagu ni..I'll really appreciate it..)

~Tak Bisa Memiliki~ Samsons

[*]
Apakah yang engkau cari
Tak kau temukan di hatiku
Apakah yang engkau inginkan
Tak dapat lagi ku penuhi
Begitulah aku
Pahamilah aku

[**]
Mungkin aku tidaklah sempurna
Tetapi hatiku memilikimu sepanjang umurku
Mungkin aku tak bisa memiliki
Dirimu seumur hidupku

Back to [*][**]

Back to [**]

Dirimu seumur hidupku 3x



No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa