::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Sunday, 20 March 2016

::Earth Hour 2016 ~ Night Walk~::

Assalamualaikum..
Throwback cerita semalam.
Eira, Adik dan Sue melibatkan diri dengan Earth Hour 2016 kat 1st Avenue, Penang.

 Nampak tak muka kitorang yang excited!

Tapi yang tak bestnya sebab kitorang tak cukup korum.
Emah tak dapat nak join sekali.
Bila sampai je kat 1st Avenue, Eira tengok memang dah ramai orang yang berkumpul.
De dari Syarikat, Kilang, keluarga dan pelancong pun ada tau yang turut serta.
Acara dimulakan pada pukul 8.30 malam.
Pada mulanya, kami berjalan di kelompok belakang.
Tapi dorang ni asyik nak bergambar je.
So, kitorang pun terus bergerak ke kelompok hadapan.
Memang excited tau uols!!
Siap de pelancong yang ambil gambar kitorang.
Cuma yang tak bestnya, bila ada sesetengah orang yang kami jumpa masih tak tau apa itu Earth Hour.
Seronok tau berjalan di waktu malam ni.
Selain dapat menikmati keindahan malam di Pulau Mutiara, dapat gak menghirup udara segar dan cuaca pun tak de ar panas macam waktu siang.

Setelah hampir sejam berjalan, akhirnya kami pun sampai ke garisan penamat.
Dapat cop panda lagi tanda dah selamat sampai.

Seterusnya dikalungkan medal.





Ni antara peserta cilik yang terlibat dalam Night Walk.


Tomei kan baby ni?

InsyaAllah kalau diberi kesempatan, Eira nak join lagi tahun depan

#EarthHour

Nota Kaki
~De sales murah untuk blouse. Boleh tengok kat FB Eira k~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa