::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 14 September 2015

::Tudung Aidijuma Giveaway by Anies::

Assalamualaikum..

Dah lama teringin nak pakai Tudung Aidijuma
Tapi selalu tak berkesempatan untuk beli.
Korang tau tak..
Anies nak bagi free Tudung Aidijuma 
Kalau korang nak tau caranya..
Meh klik banner kat bawah ni
My story:
Korang pernah tengok tak telenovela Rosalinda? Time citer tu, ada dorang keluarkan tudung Rosalinda. Dulu mak Eira siap beli sedozen rasanya. Macam-macam corak ada. Tapi semua corak bunga. Eira antara penggemar tudung Rosalinda ni. Bidang dia besar, tapi kain dia agak jarang.
Pastu time kat kolej lak, tudung bawal mula famous. Pelbagai gaya diperkenalkan. Sekarang ni zaman shawl dan Tudung Aidijuma lak. Seingat Eira, first time Eira pakai shawl masa gi trip ke Langkawi. Alasan pakai sebab malas nak iron tudung.

Pic kat USS. Dulu suka pakai tudung gaya macam ni

Pic kat Rumah Mahsuri. 1st time pakai shawl

Tu je lah citer Eira.

GA ni akan tamat pada 24/9/2015
Cepat join k

3 comments:

  1. assalamualaikum... GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

    ada ek tudung rosalinda? sy tau tgk cite dia je ;-)

    terima kasih sekali lagi.

    salam ukhuwah,
    anies

    ReplyDelete
  2. good luck yer..
    Fidah pun baru join..
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa