::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Saturday, 26 September 2015

::Petua Hilangkan Batuk::

Musim jerebu lepas, Eira selalu sangat diserang batuk.

Minum ubat batuk berbotol-botol pun, tak sembuh-sembuh gak.
Last-last terpaksa ambil inisiatif lain.
Baru-baru ni Eira ada order CMD Revell.
Ramai yang cakap produk ni serbaguna untuk macam-macam penyakit.
Eira pun cuba ar guna.
Alhamdulillah tak sampai 3 hari, batuk dah sembuh sepenuhnya.

Cara penggunaaan Eira:-
Campur 3-4 titis CMD dalam air suam. Eira amalkan pada waktu pagi selepas bangun tidur (tanpa berkumur @ gosok gigi) dan sebelum tidur pada waktu malam.

Korang yang ada masalah batuk, boleh ar cuba.
Kalau nak beli CMD, boleh PM Eira kat FB Eira Aikawa atau whatsapp Eira 019-6223192

2 comments:

  1. woww minum ubat batuk sampai brbtol2..teruk nyee batuk. syukur lah sekarang dah oke :D

    ReplyDelete
  2. Baik produk ni.. by the way salam kenal.. saya singgah dan follow sini..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa