::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 7 September 2015

::BROOCH Mini Giveaway::

Geramnya tengok pic brooch kat bawah ni..

Comey sangat..
Eira pun tak nak ar lepaskan peluang..
Jom join GA ni..


Syarat2 pun senang je..
1. Buat tajuk " BROOCH Mini Giveaway".
2. Copy banner ni dan backlink kan ke blog ni.
3. Follow blog ni.
4. Like page "Cinta Itu Indah".
5. Publish dan letakkan link ke kotak komen ye.

Good luck uolss..
Harap2 dapat grab salah satu brooch comel ni..

5 comments:

  1. salam singgah dari GA yang sama..semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2015/09/brooch-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Sis.. Awk slh seorang pemenang. Blh bg details addrs di page saya?

    ReplyDelete
  3. Boleh bagi address selewat lewatnya hari rabu ni?? Kalau x, saya terpaksa cabut nama lain. Sebab kesian pemenang dah tunggu lama hdiah x dipos lg.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa