::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Wednesday, 15 July 2015

::Jadual Perjalanan Sempena Aidilfitri 2015::

Assalamualaikum..
Hai korang..
De yang dah start bercuti ke?
Eira masih lagi bekerja..
Huhuhu..
Lagi pun, Eira tak de kampung..
Kalau ambil cuti awal pun tak best gak..
Korang dah start balik kampung ke?
Bagi yang nak balik kampung tu..
Pastikan korang rancang perjalanan awal-awal..
Tak de lah korang asyik menghadap jammed je..
Eira perhatikan dari semalam lagi..
Ramai yang dah berpusu-pusu pulang ke kampung..
Sampai jalan sesak sangat..
Bila de yang balik di awal pagi..
Akhirnya, Eira lewat sampai kat office..
Eira nasihatkan korang rancang perjalanan dulu..
Jangan susahkan orang lain..
Sebab ramai lagi orang yang masih bekerja..
InshaAllah..
Kalau korang permudahkan perjalanan orang lain, Allah akan permudahkan perjalanan korang..
Jom tengok Jadual Perjalanan dari PLUS..
Semoga korang semua selamat sampai ke kampung halaman..

TTA20Raya20201520Lembah20Klang Malay

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa