::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Wednesday, 22 April 2015

::Kuey Teow Kerang::



Morning uolss...
Pagi ni.
Eira bukan nak citer macam mana nak masak kuey teow kerang..
Tapi..
Penangan dari kuey teow kerang..
Storynye macam ni..
Pagi semalam Eira beli kuey teow yang jual kat bawah office..
Dah siap dibungkus..
Panas-panas lagi..
Murah lak tu..
RM2 je..
Eira pun agak teruja gak ler..
Ingat mahal (penangan GST)..
Sarapan Eira just makan kuih je..
Karipap, Dangai dan Donut ( My Fav)..
Pukul 12 baru ar makan kuey teow kerang tu..
Kira ni menu untuk lunch..
Teruja tengok kerang yang banyak..
Kuey teow dia memang sedap..
Jam 2.15 petang..
Lepas Solat Zohor..
Perut mula rasa memulas..
Kaki dah rasa kebas..
Lutut rasa lembik (kalau berdiri sure jatuh)
Badan pun dah rasa lenguh-lenguh..
Kepala pun dah start pening..
Mujur ada bawa balm..
Dapat gak membantu..
Mujur tak pitam waktu Solat Asar..
Muka dah memang pucat masa tu..
Alhamdulillah..
Dapat gak drive sampai kat tempat keje adik..
Then, terus suruh adik drive pulak..
Ingat lepas makan malam..
Perut dah ok..
Tapi rupanya tidak..
Rasa nak muntah pulak..
Tapi tak keluar apa-apa..
Bila bangun pagi ni..
Alhamdulillah..
Feel much more better..
Lepas ni..
Takkan makan kuey teow kerang kat kedai tu lagi..
Maybe kerang dia tak betul-betul masak..
Habis setakat ni..
Jom kita start buat kerja..

1 comment:

  1. selamat pagi ..dtg ketuk pintu pepagi ...boring....hehhe..kerang kalu xmasak dan xbasuh betul2...mmg buat orang cirit birit ..hehe ...

    jemputlah singgah teratak akak ...http://syazrim.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa