::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Friday, 17 April 2015

::JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway::



Selamat tengahari uolss..
Hari ni Eira nak join GA dari Aisya..
Pada korang yang nak join tu..
Kena ar ikut syarat2 yang telah ditetapkan..
Nak tahu syarat2nya??
Mudah je..
Klik je banner kat bawah ni..


Eira dah lama sebenarnya follow blog Aisya..
Sejak dari segmen Giveaway Note Cards From Jasper
Tapi Eira tak menang pun..
Tahniah sebab Aisya menang..
Harap2..
Eira bertuah untuk kali ni..
Hehehe..
"Saya nak menang giveaway ni sebab Eira memang teringin nak melancong ke luar negara. Tapi tak pernah kesampaian. So, kalau dapat cenderahati dari luar negara pun dah kira memadai. Lagi satu, sebab Eira memang suka kumpul fridge magnet & poskad"

4 comments:

  1. best of luck... :)
    saya datang dari segmen yang sama...

    http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join giveaway kita yer :d all the ieka yer :D muah!

    ReplyDelete
  3. Singgah dan follow dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama.. gud luck..
    http://yanishak.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa