::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Sunday, 30 November 2014

::Parodi Gambar::



Sejak akhir2 ni..
Eira agak ketandusan idea..
Untuk menulis..
So..
Ari ni nak share dengan korang..
Parodi2 gambar yg sempat kitorang buat..
Masa menunggu waktu balik..
Nampak sangat kitorang kat opis ni..
Semuanya giler2..

Ni pic sebenar.. dalam flight
Parodi dari staff bhgn kewangan..
Parodi dari Eira & The Geng


Gempaq tak parodi kitorang..
De lagi satu..
Gambar yang kitorang wat parodi..




Pic Sebenar Kat Lapangan Terbang Kota Kinabalu

Gempaq x??
Apa2 pun..
Eira nak minta maaf..
Kalau de yang terasa hati dengan parodi kitorang ni..
Kitorang juz buat for fun je..
Dan tak menganggu waktu keje pun..
Coz buat time nak balik..
Tq pada semua yang terlibat dengan parodi gambar ni..
Akhir sekali..
Terima kasih sebab bagi ole2 kat Eira..













Tak dapat gi Sabah..
Dapat hadiah dari Sabah pun..
Eira dah bersyukur sangat2..
 TQ again..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa