::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 10 January 2013

::Semua Sibuk Nak Kurus::



Agak lama menyepikan diri..
Awal2 tahun ni..
Memang slow sikit dengan altiviti berblogging..
So firstly..
Eira nak minta maaf coz x sempat nak buka blog..
Tak de lah entry baru..
Lambat ar gak nak follow korang sume..
Ari ni pun..
Terpaksa wat dua keje..
Coz operator pejabat tak datang ari ni..
Anak dia tak berapa sihat lak..
So awal2 pagi ni..
Kita wat keje jahat sikit..
Hehehehe
Sekarang ni kat opis Eira..
Ramai yang berazam nak kuruskan badan..
Sume sibuk nak berdiet..
Ada yg x makan tengahari..
Ada yg makan oat je..

Eira salah sorang yg berazam nak kurus..
Tapi x de ar sampai x makan..
Cuma Eira hadkan pemakanan..
 Dan tukar gaya pemakanan seharian..







Tiap2 ari khamis lak..
Eira n my bez fwen..
Main badminton..
Sekurang2nya..
Dapat gak sihatkan badan..

Tak de lah asyik duduk menghadap PC je..
Doakan kami sume berjaya kuruskan badan..
Bak kata bijak pandai..
"Usaha Tangga Kejayaan"


2 comments:

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa