::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 15 January 2013

::1st Giveaway By Puterikasih.com::



Sementara menanti waktu makan tengahari..
Eira telah di tag oleh kawan baik Eira
Anna Mariana untuk join GA dari Puterikasih
Walaupun perut tengah berkeroncong..
Tetap gak nak join GA ni..
Kepada yg nak join..
Silalah klik banner kat bawah ni k..

“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.comdan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk VitaminCik YayaKimmieSerembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia
Eira tag Syida
Good luck untuk semua blogger yg join..

12 comments:

  1. thanks eira sudi join :)

    eira masukkan sekali senarai sponsor dalam entri ni yer sebagai memenuhi syarat (ayat yang perlu di copy pastekan tu )

    good luck ^_^

    ReplyDelete
  2. haloo , CP pown join jgk , singgah sini dari senarai peserta , antara peserta terawal ye yang join , hehehe , sudi2 lawat blog CP ek :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yang sama , goodluck ;)

    ReplyDelete
  4. dari Ga yang sama..hew..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete
  5. dah ada penaja baru...jangan lupa update yer dear :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..hai tuan blog..
    singgah sini dari GA yang sama.. ;)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    kalau sudi mai la umh kita jap.. ;)

    ReplyDelete
  7. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa