::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 17 January 2013

::Segmen: Up-kan follower 2013 by FiQa Nsz::



Ari ni Eira nak join segmen dari Fiqa
Comel je orgnya..
Kalau nak join..
Klik banner kat bawah ni k..

Eira tag Zamani utk join..
Fiqa cakap..
5 orang peserta terawal..
Akan berada di bloglist dia selama sebulan..
Eira confirm x tersenarai..
Huhuhu..
Apa2 pun..
Still nak join gak..



  • Blog anda kurang menjana income ?
  • Klik [sini]

11 comments:

  1. Balas kunjungan sahabat dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete

  2. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz_19.html

    ReplyDelete
  3. Salam. qyn singgah folo kamu yg osem :D keepin touch ;)

    ReplyDelete
  4. http://ayieshasani.blogspot.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz.html
    done follow! :-)

    ReplyDelete
  5. terima kasih join ye eira yang cun :)

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  7. Hai!Jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa