::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 23 February 2016

::23 Februari 2016 ~ Klinik Mata::

Assalamualaikum.
Bulan Februari bulan yang agak sibuk buat Eira.
Boleh dikatakan hampir setiap minggu terpaksa berulang alik ke hospital.
Hari ni Eira kena teman ayah ke hospital lagi.
De appointment di klinik mata pulak.
Sehingga entry ini ditaip, sudah hampir 3 jam kami menunggu.
Bagi Eira, itu perkara biasa.
Mana-mana hospital pun memang kena menunggu.
Cuma timbul rasa kesian pada ayah.
Ayah tak betah duduk lama-lama atas kerusi roda.
No yang dipanggil pulak, kejap naik kejap turun.
Memang memerlukan kesabaran yang tinggi.
Bak kata board yang dilekat kat dinding hospital
"Your Patience Is Highly Appreciated"
So kita tunggu dan tunggu lagi..

2 comments:

  1. Mmg masa i g jmpa pakar ritu pon camtu.hospital kerajaan kan.patient rmai

    ReplyDelete
  2. Tu ar. Dah jadi kebiasaan. Cuma kesian kat orang yang dah berumur ar. Kena tunggu lama

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa