::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 26 June 2014

::Adik Eira Kemalangan::

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..
Ari ni Eira berkesempatan update blog..
Adik Eira terlibat dlm kemalangan jalan raya..
Pada pagi ahad jam 1.45 pg..
Di seberang jaya..
Ada motorsikal dari arah depan datang rempuh kereta husband adik..
Waktu tu, dorang nak membelok ke kanan..
Adik Eira duduk sebelah kiri husband dia..
Ni gambar kereta..

Pada mulanya..
Adik Eira dihantar ke hospital seberang jaya..
Then, adik suruh staff hospital call hp ayah..
Eira yg jawab..
Kami sekeluarga terus bergegas dari teluk kumbar ke hospital seberang jaya..
Adik Eira minta transfer ke KPJ Penang..
Tapi hospital seberang jaya tak dapat hantar..
Yang buat Eira geram..
Pihak hospital seberang jaya cakap adik Eira tak kritikal..
Sebab tu dorang suruh adik tggu utk jumpa doktor..
Pada hal muka adik penuh kaca & darah..
Sampai nak jalan pun susah..
Bila family Eira sampai je..
Kami terus bawa adik ke KPJ..
Sampai je KPJ..
Adik terus masuk wad kecemasan..
Dorang keluarkan kaca..
Then pergi x-ray..
Dalam pukul 4.30 pagi..
Adik Eira kena tahan kat ward..
Ni gambar motorsikal yang rempuh kereta husband adik..




Harap korang dapat doakan kesembuhan adik Eira

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Alhamdulillah semuanya selamat. Moga adik awk cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. omg.moga adik eira cpt sembuh..amin..

    ReplyDelete
  3. Tq sahabat2..
    Eira pun harap adik cepat sembuh..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa