::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 24 December 2013

::Masih Mampu Tersenyum::



Selamat hari Selasa..
Masih wujud ke org yg tak pandai nak senyum??
Mungkin kita ni yg salah sangka..
Kadang2 muka seseorang tu memang nampak cam sombong or kerek..
So, macam mana kita nak tengok dia senyum kan..
Kena ar cuba berkomunikasi dengan orang tu..
Baru ar kita tau dia sombong ke tak..
Korang tau tak??
Orang yg sentiasa tersenyum ni..
Akan nampak lebih muda dari usia sebenar..
Macam Eira ar (ops terperasan jap)
Sebab selalu senyum ar..
Orang ingat umur kita 21..
Pada hal..
Maklumlah kita ni kecik je orangnya..
Macam budak2 sekolah gi..
Masih tersenyum..
Walaupun duit cuma tinggal RM 20 je..
Ye RM 20...
Harap beg tangan je besar..
Tapi duit ciput je..

Harap2 mampu ar bertahan before dapat gaji..
Kering bebenor bulan ni..
Next year kena kumpul duit lebih sikit..
Takut tak terbayar lak duit kereta..
Hehehe

2 comments:

  1. --->kita muka garang tapi tak lah garang. Dalam hati ada taman permainan

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa