::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 21 November 2013

::Produk Kosmetik Yang Dibatalkan Notifikasi::



Selamat malam semua..
Hujan tengah turun membasahi bumi Pulau Mutiara..
Malam ni..
Eira nak kongsi dengan korang semua..
Mengenai produk kosmetik..
Biasalah perempuan mesti nak cuba kosmetik baru kan..
Kat sini, Eira nak senaraikan produk yang dibatalkan notifikasi di Malaysia..
Jom kita tengok sama2..


Ni antara produk yang disenaraikan pada tahun 2013
Produk2 ni mengandungi bahan kimia yang merbahaya..
Boleh memberi kesan kepada kulit..
Nasihat Eira, kalau ada yang guna produk2 kat atas ni..
Tolong hentikan penggunaan..
Takut nanti rosak lak kulit kita yang halus mulus tu..


4 comments:

  1. pernah guna produk natural 99 nih dulu tapi dah stop guna. muka pedih bila pakai and menipiskan kulit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anis: tu ar Eira risau gak bila cuba produk baru.. Setakat ni, setia dgn garnier je..

      Delete
  2. Pakai sf beauty okay je

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuai dengan kulit awak kot.. pada org len, mungkin x sesuai...

      Delete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa