::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 17 October 2013

::Operator Punya Pasal::



Sekarang ni makin susah nak update blog..
Kat opis dah tak leh buka blog langsung..
Semua dah kena block..
Huhuhu..

Eira memang bengang sangat hari ni..
Dah le sekarang ni kelam kabut dengan 5S..
Ada pulak yang sibuk nak cari surat lah..
Tak dapat surat lah..
Macam-macam..
Pada hal, Eira dah fax dan emel semua surat tu..
Mungkin dorang ni yang tak baca gamaknya..
Wallhualam..

Itu dah satu hal..
Tengah-tengah Eira sibuk menggunting..
Ada lak call masuk..
Bila kita jawab..
Dengar operator dok gelak-gelak pulak..
Sakit ati tol..

Gambar sekadar hiasan

Dah ar call tu bukan untuk Eira..
Tapi dorang boleh lak pass line kat Eira..
Bila kita transfer kat empunya diri..
Boleh lak dia transfer kat kita balik..
Memang angin tol..
Dah buat kesalahan, tapi boleh gelak-gelak lagi..
Kalau sekali dua tak pe gak..
Ni sampai 3, 4 kali..
Asyik buat kesalahan yang sama..

Pesanan Eira..
Pada yang bergelar operator tu..

Gambar sekadar hiasan

Tolonglah alert dengan setiap panggilan..
Dengar betul-betul apa yang nak disampaikan..
Dan bila orang tegur pasal kesalahan korang..
Tolonglah perbaiki diri anda..
Memang tak de yang sempurna kat dunia ni..
Tapi at least belajarlah untuk jadi sempurna..
Takkan selamanya korang nak berada kat takuk lama..

Renung-renungkan..

2 comments:

  1. salam..
    hah?
    dah kena blok? biaq betul??
    blok sementara atau selamanya?

    ReplyDelete
  2. kalau keja gov memang kena block tp kalau swasta ok kot.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa