::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Friday, 11 October 2013

::Keletihan::



Sedar tak sedar..
Dah 4 hari tak update blog
Ada yang rindu kat Eira ke??
(Sori terperasan pulak)
Kena sedar diri..
Blog kita tak popular macam blog orang lain..
Hehehe..
Sejak kebelakangan ni..
Eira agak sibuk dengan tugasan harian..
Ni pun kat atas meja penuh dengan surat2..
Nak kena siapkan tugas2 penting dulu..
Lepas raya ni ada audit pulak..
Tu yang agak kelam kabut..
Sampai tak sempat tengok blog..
Doakan tugasan Eira berjalan dengan lancar ye kawan2..
Jumpa lagi di penulisan akan datang..
Nak ucap Salam AidilAdha kat korang sume..
Takut tak berkesempatan nak ucap dalam entry akan datang..

2 comments:

  1. Tu ar..hehehe.skrg ni pulak dah x leh buka blog guna pc kat opis..huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa