::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 7 October 2013

::Entry Khas Untukmu::



Selamat hari Isnin semua..
Entry kali ni..
Eira buat khas untuk sahabat Eira..
Mariana namanya..
Dah hampir 4 tahun kami bersahabat..
Perkenalan kami bermula di JPAM Pulau Pinang..
Ni lah pejabat tempat Eira mencari rezeki..

4 tahun gak ar Eira keje kat sini..
Walaupun hanya sebagai seorang anggota sukarelawan saja..
Tanpa pendapatan tetap..
Tapi Eira tetap bersyukur kerana masih dapat mencari rezeki yang halal..
Alhamdulillah..
Ni antara gambar-gambar kenangan Eira & Mariana..

Pic ni masa sambutan hari raya tahun lepas..

Ni masa kitorang tanam pokok..

Ni masa lthn yg menguji kekuatan fizikal & mental..
Masa pertunangan Mariana
Steamboat time..
Dorang berdua ni..
Memrupakan best friend Eira
Tapi dua2 dah tak keje sekali dengan Eira..
Mariana hari ni dah start keje tempat lain..
Rasa janggal lak bila masuk opis je..
Mariana tak de kat sebelah..
Yang sebelah mariana ni pulak..
Nama dia Sue..
Dia lak dah pindah ikut husband dia..
Ada kat Johor sekarang..
Walaupun kita terpisah..
Tapi Eira harap..
Persahabatan kita akan kekal hingga ke Syurga..
InsyaAllah..

Entry Sahabat khas untuk dorang berdua..

2 comments:

  1. salam..
    kami jugak doakan moga perhubungan kita akan terus berkekalan hingga selamanyaa...
    Terima kasih untuk segalanya..
    kami sangat2 hargai persahabatan kita...
    moga suatu masa nanti kita dapat bekerja di bawah satu bumbung..
    insyaallah..

    ReplyDelete
  2. salam..
    kami jugak doakan moga perhubungan kita akan terus berkekalan hingga selamanyaa...
    Terima kasih untuk segalanya..
    kami sangat2 hargai persahabatan kita...
    moga suatu masa nanti kita dapat bekerja di bawah satu bumbung..
    insyaallah..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa