::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Monday, 26 January 2009

~Tentang Seseorang 1~

Tak tau sebenarnya nak tulis ttg pe..
Tengah2 dok fikir 2..
tetiba terasa nak tengok..
bagaimana le agaknya rahsia-rahsia peribadi seseorang..
melalui tarik lahir, nama dan lain2..
eira excited nak tgk..
sama ke x sume ni dengan peribadi eira..
Jom bermula...

Rahsia Peribadi melalui Bulan Islam..
Zulkaedah..
Perwatakannya pendiam. Banyak perkara baik pada dirinya berubah menjadi buruk. Dia terlalu banyak berfikir, sifat ini akan membuahkan hasil yang baik dalam kehidupannya. Tetapi oleh kerana terlalu banyak berfikir, dia kadangkala menjadi keliru. Seharusnya dia bertindak tanpa terlalu banyak berfikir untuk mendapat hasil yang memuaskan.

Eira..
Bukan seorang yang pendiam..
Takutnya..
Eira nak berubah dari jahat ke baik ar..
bukan dari baik ke jahat..
huhuhu
Banyak Berfikir??
Agaknyalah..
hehehe

Rahsia mengikut Bulan Kelahiran..

Julai..

  • Sangat seronok didamping
  • Banyak berahsia dan sukar dimengerti terutamanya lelaki
  • Agak pendiam kecuali dirangsang
  • Ada harga dan maruah diri
  • Tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila disusahkan
  • Mudah dipujuk dan bercakap lurus
  • Sangat menjaga hati orang lain
  • Sangat peramah
  • Emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya
  • berjiwa sentimental
  • jarang berdendam
  • mudah memaafkan tapi sukar melupakan
  • tidak suka benda remeh-temeh
  • membimbing cara fizikal dan mental
  • sgt peka, caring dan mengasihi serta penyayang
  • layanan yg serupa dgn semua orang
  • tinggi daya simpati
  • pemerhatian yg tajam
  • suka menilai org lain dgn pemerhatian
  • mudah dan rajin belajar
  • suka muhasabah diri
  • suka megenangkan peristiwa atau kawan lama
  • suka mendiamkan diri
  • suka duduk dirumah
  • suka tunggu kawan tapi tak cari kawan
  • tak agresif kecuali terpaksa
  • lemah dari segi kesihatan perut
  • mudah gemuk kawal tak kawal diet
  • minta disayangi
  • mudah terluka hati tapi lambat pulih
  • terlalu mengambil berat
  • rajin dalam membuat kerja


Eira..Alamak!! Banyak gak persamaan ni..

  • Ye betul..
  • Agak perahsia gak orangnya..hehehe
  • Bukan pendiam
  • Yap..harga diri & maruah memang perlu dijaga..
  • Yap..
  • Ya betul..
  • Ya betul..
  • Memang peramah..
  • Hmmm..
  • Kekadang 2 sentimental le jugak..hehehe
  • x suke berdendam..
  • mmg senang nak maafkan org..tapi...sshnya nk lupakan..huhuhu
  • yap..
  • x berapa paham..
  • Ye kot..
  • Yap..x de krg n x de yg lebih..
  • Yap..
  • Pemerhatain mungkin..tapi bukan penglihatan..huhuhu
  • Ye betul..dari mata 2run ke hati..hehehehe
  • Ye..eira mmg suke belajar benda baru..
  • Ye selalu memuhasabahkan diri..
  • Selalu sangat buat benda ni..
  • Hmmm..kadang2..kalu tgh fikir sesuatu..
  • Yap..jarang sgt keluar..kalau keluar pon..dgn family je lah..
  • hmm..x brapa tepat..eira suke berkawan..
  • hmm..ye kot..
  • Yap..gastrik..
  • Agaknya lah..kena diet lagi ni nmpknya..hehehe
  • Sape yg x nak disayangi..
  • hmmm
  • Ye..
  • Yap..


Hmmm
Banyak tol persamaan ni..
2 be continued..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa