::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 13 July 2017

::Menu Of The Day ~ 13.7.2017::



Korang dah lunch ke tu..
Macam mana berat korang lepas raya?
Naik ke turun?
Alhamdulillah, berat Eira masih maintain.
Now, dalam usaha nak kurangkan berat lagi 😉
Apa menu lunch korang hari ni?
Ni menu Eira untuk hari ni..
tadaa.. comeikan set sudu & garpu tu
Untuk sarapan, selalunya Eira amalkan minum segelas air masak yang dah direndam semalaman dengan satu camca chia seeds.
Tadi pagi sebelum gi keje, sempat gak bersenam sikit kat rumah.

Then, sambung senam kat tempat keje dengan Pegawai Eira.
Telur separuh masak tu Eira makan waktu minum pagi tadi.
Now, baru nak lunch uolss..
Menu yang simple, sebab tu je yang ada kat rumah bujang.
Almaklumlah, peti ais pun tak dak gi.
Yang penting, harus habiskan 2 liter air sehari.
Barulah kekal sihat 😊


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa