::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Thursday, 14 January 2016

::Baju Raya 8 Tahun Lepas::

Assalamualaikum..
Selamat hari Khamis uolss.
Mesti ramai yang happy, sebab esok dah last day keje.
Eira hari Sabtu pun kena keje lagi.
Huhuhuhu...
Tak nak story pasal keje.
Tapi nak story pasal baju raya 8 tahun lepas.
Dah lama tak pakai baju tu.
Sebab badan makin mengecil, sampai tak muat nak pakai.
Alhamdulillah, hari Sabtu lepas dapat gak pakai.
Dan masih muat lagi uolss.
Tak sangka betul.



Lepas ni nak kena bagi slim lagi.
Baru ar boleh pakai balik baju zaman muda2 dulu..
Hehehehe..
Eira target nak turunkan berat 10kg.
Hopefully target akan tercapai.

1 comment:

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa