::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Friday, 30 October 2015

::How Old Are You::

Setiap kali bila Eira jumpa kawan baru.. Soalan pertama orang akan tanya ialah..


Bila Eira bagi tau umur..
Mula ar orang tak percaya pulak..
Cakap Eira menipu lak tu..
Aduyai..
Tak de maknanya nak menipu..
Lagi pun..
Age is just a number
Kalau muka nampak muda..
Alhamdulillah..
Kalau nampak tua pun apa salahnya..
Cheq memang dah tua pun uols..
Apa-apa pun, I'm happy with my life..

3 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe.. dah tua. Kalau baca entry lama kat blog ni, mesti dpt teka berapa umur Eira..

      Delete
    2. Hehehe.. dah tua. Kalau baca entry lama kat blog ni, mesti dpt teka berapa umur Eira..

      Delete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa