::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Tuesday, 11 March 2014

::Terima Kasih Sahabat::



Selamat hari Selasa..
Sedar tak sedar..
Hari ni dah masuk hari keempat kehilangan pesawat MH370
Hari kelima Eira menanggung kesakitan..
Hari Jumaat lepas..
Eira langsung tak dapat nak gerakkan badan dan tangan bahagian kiri..
Tak tau lah kenapa..
Jam 9.50 pagi..
Eira gagahkan gak diri ke Hospital Balik Pulau..
Ingatkan dah pukul 10..
Orang pun dah tak ramai..
Tapi jangkaan meleset..
Menunggu hampir sejam untuk terima rawatan..
Sambil menahan kesakitan..
Bila masuk bilik rawatan..
Tak sampai 5 minit pun..
Doktor cuma bagi ubat tahan sakit dan ubat sapu je..
Keluar dari bilik rawatan..
Mak dah start berleter..
Tu ar mak suruh pi klinik..
Dorang akan check semua..
Ni check sat sangat..
Eira diam je time tu..
Apa2 pun..
Bersyukur sangat..
Sebab tak kena tahan dalam wad..
(Kalau gi klinik @ hospital swasta, mungkin dah kena tahan dalam wad..)
Walaupun ubat tu cuma mampu mengurangkan kesakitan kejap je..
Sekurang-kurangnya dapat gak lelapkan mata..
Terima kasih kepada sahabat2 yang mendoakan kesihatan Eira..
Alhamdulillah..
Kesihatan bertambah baik..
Teruskan berdoa untuk sahabat2 kita yang masih belum ditemui..
#PrayForMH370

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa