::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Sunday, 16 March 2014

::Alhamdulillah Penang Dah Hujan::



Selamat malam semua..
Alhamdulillah..
Hujan dah mula turun di kawasan Pulau Pinang..
Sejak petang semalam..
Sejuk sikit rasa..
Kalau tak, asyik nak pasang kipas je..
Eira harap kadar IPU kat tempat korang pun dah susut..
Especially Selangor..
Susah gak bila memandu dalam keadaan hujan lebat ni..
Tambahan pula, bila de yang pasang lampu tinggi..
Naik sakit mata Eira ni..
Pada korang semua..
Berhati-hati ye ketika memandu..

Pic kat atas ni..
Masa kawasan rumah Eira dilanda banjir..
Sehari sebelum Hari Raya Aidil Adha..
Teruk gak kan..
Apa2 pun..
Di musim hujan ni..
Jangan biarkan anak anda main hujan..
Nanti sakit pulak..
Dan bahaya lak tu kalau main kat tepi jalan..
Baru2 ni..
Hampir2 je sorang kanak2 kat tempat Eira nak kena langgar..
Sebab dia sibuk dok kejar bola..
Nasib baik pemandu tu sempat brek..
Selamat malam semua..
Jumpa lagi di next entry..

p/s: teruskan berdoa untuk penumpang dan crew pesat MH370. Semoga mereka semua selamat ditemui..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa