::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Sunday, 16 February 2014

::Salah Siapa::



Ini petang semalam punya citer..
Memamg Eira bengang sangat..
Orang macam ni pun ada..
Dah elok2 orang wat tempat parking motor..
Dia boleh pulak parking kat belakang kereta kita..
Punya ar susah nak keluar tadi..
Mujur kereta sebelah dah keluar dari petak parking..
Minta maaf ye kepada pemilik motor ni..
Eira upload pic ni..
Sebagai teguran untuk semua penunggang di luar sana..
 Kalau boleh, parkinglah di tempat yang sepatutnya..
Jangan selalu susahkan orang sekeliling..
Kalau kita buat baik dengan orang..
InsyaAllah Allah akan balas dengan kebaikan juga..
Renung2kan..


2 comments:

  1. ada akai tp tak pakai, haha
    salam, saya dtg dan follow sini. feel free to hit me back yeah :)
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa