::Tabung Nak Bayar Roadtax Kereta ::

Sunday, 5 January 2014

::Happy Bitrhday Anna::



Hari ni merupakan hari lahir blogger Anna Mariana
Yang merupakan sahabat baik Eira..
Anna baru habis latihan..
So sekarang ni mungkin dalam perjalanan balik ke Penang..
Hope to see u soon..
Rindu giler kat Anna ni sebenarnya..
Dah lama tak bersua muka..
Pa tu dah lama lak tak bermesej..
Sebab masa latihan tak leh guna HP..
So..
Dikesempatan ini..
Eira nak ucapkan Selamat Hari Lahir..
Semoga dimurahkan rezeki, bertambah sukses di tahun baru..
Insyaallah..
Sori sangat2..
Budget kurang, tak dapat nak kasi hadiah..
Harap2 Anna ingat gi pic kita kat bawah ni..



2 comments:

  1. salam eira..
    maaflah sebab anna baru boleh reply..
    hari ini baru anna berkesempatan buka pc..
    apa2 pon tq so much ok sebab sudi buatkan entri ni kat anna...
    insyaallah, anna kan cuba buatkan entri ni untuk publish di blog anna :)
    semoga persahabata kita kekal selamanya.. amin...

    ReplyDelete
  2. jom --> http://annamariana1989.blogspot.com/2014/02/kini-aku-kembali-ke-dunia-blogger.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah kat blog Eira
Tinggalkan jejak korang kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::Tinggalkan Link Korang Kat Sini::

Copyright © 2012.All Right Reserved by Eira Aikawa